Arkisto

Syksyllä 2019 Kokoonnuimme Tuusulassa, Gustavelundissa 28.9.

Päivä piti sisällään syyskokouksen ja täydennyskoulutuksen sekä yhdistyksemme 15-vuotisjuhlan. Juhlaan kuuluui puheita, lauluja, kiitoksia, lahjoja sekä täytekakkukahvit. Muistimme myös yhdistyksen perustajajäsenia Heikki Puolamaata ja Kimmo Pietiläistä sekä huomioimme paikalla olleita kouluttajia.
Täydennyskoulutuksesta vastasi Sinikka Haaranen Joensuusta, hermoratahieronnan kouluttaja. Aiheena oli päänkivut/-säryt, hermotuksellinen näkökulma huomioituna.
Päivämme oli yhtä juhlaa, kiitokset kaikille mukana olleille.


Kevään 2019 vuosikokous ja koulutuspäivät pidettiin 6-7.4 Kempeleessä, Hotelli Pohjankievarissa.

Mirja Vyyryläinen, lasten- ja nuorisopsykiatrian erikoislääkäri sekä kouluttaja, luennoi aiheesta: Työntekijän jaksaminen hermoratahieronnan mestarina sekä myötätunto uupumisen ja sijaistraumatisoitumisen näkökulmasta.
Sirpa Mäkelä Kankaanpäästä, hermoratahieronnan kouluttaja, luennoi aiheesta: Naisen hyvinvoinnin kokonaisuus, hermotus huomioituna.
Kiitokset mielenkiitoisista ja antoisista luennoista!


Syksyn 2018 koulutus pidettiin Laukaassa kylpylähotelli Peurungassa 14.10.

Käytännönläheisen koulutuksen piti naprapatian koulutettu hieroja Mikko Toivanen

Kevätkokous ja koulutus pidettiin 14.4.2018 Piispalassa, Kannonkoskella.

Koulutuksessa ravitsemuksesta ja erilaisista suolistosairauksista luennoi Hanna Kivimäki. Vuosikokouksessa valittiin mm. hallitukselle uusi puheenjohtaja. Hallituksen uuden kokoonpanon löydät Toimihenkilöt -sivulta.

Syksyn 2017 koulutspäivä pidettiin 14-15.10. Nokialla.

Koulutuksen piti naprapatian AMK -opiskelija/koulutettu hieroja Mikko Toivanen ja aiheena oli lihas-, ja neuroanatomia.

Kevään 2017 vuosikokous ja koulutuspäivä pidettiin 21-22.4. Helsingissä.

Perjantaina Heriette Kress piti luennon yrttien lainsäädännöstä ja lauantaina oli Sirpa Mäkelän yrttiluento, joka jatkuu syksyn koulutupäivillä Nokialla.

Syksyn 2016 koulutuspäivä pidettiin Nokialla 8.10.

Hilkka Kaunisvesi piti luennon aiheesta "Hermoratahieronnan vaikutus mielenterveyteen ja mielenterveysongelmiin". Toisen luennon piti psykoterapeutti Minna Uotinen.

Kevään 2016 vuosikokous ja koulutuspäivä pidettiin Oulussa 9.4.

Kokouksessa valittiin uusia jäseniä hallitukseeen. Hallituksen jäsenet löydät toimihenkilöt -sivulta. 9-11.9.2016 järjestetään hermoratahieronnan mestareille virkistyspäivät Kolilla. Tarkempia tietoja päivistä ja ilmoittautumisesta laitetaan jäsenille sähköpostitse.

Koulutuksessa Sinikka Haaranen piti luennon aiheesta " Huonot hampaat - heikko terveys".

Syksyllä 2015 syyskokous ja koulutuspäivä järjestettiin Kuopiossa 3.10.

Koulutuksessa Juha Lahti luennoi diabeteksestä ja FLT ravintovalmentaja Hanna Kivimäki diabeteksen hoidosta ruokavaliolla ja vitaaliaineilla.

Päivän päätteeksi oli vapaata keskustelua yhdistyksen tulevaisuudennäkymistä.

Kevään 2015 vuosikokous ja koulutuspäivä pidettiin 11.4. Jyväskylässä

Vuosikokouksessa hallitukseen valittiin uusia jäseniä, jotka on päivitetty sivulle toimihenkilöt. Hallitukseen valittiin mm. uusi puheenjohtaja Erika Mäntysalo.
Naistentautien lääkäri Leena Larva piti luennon: Imunestekierron häiriöistä ja hormonitoiminnasta. Kuultiin myös opettaja Tarja Lahden luento: Imunestekierto, puolustusjärjestelmät ynnä muut elimistön nesteaitiot sekä hormonitoiminnanvaikutus imunestekierrolle sekä opettaja Sinikka Haarasen Tampereella (11.10.2014) kesken jäänyt luento reumasta loppuun.
Jäseniä kokous-ja koulutuspäivässä oli paikalla n. 60.

Syksyn 2014 kokous- ja koulutuspäivä oli Tampereella
Hotelli Viktoriassa

11.10.14 klo 09.00 - 17.00. Päivä aloitettiin kokouksella.
Luentoina olivat reumaluento, luennoitsiana lääkäri Helena Karilainen ja
Haaranen Sinikka hermoratahieronnan hyödyt ja reumavaikutus - vaiva alueet. Kiitos luennoitsijoille mahtavista luennoista.

Jäseniä oli saapunut mukavasti paikalle.

Yhdistyksemme vuosikokous, koulutus ja 10-vuotisjuhla pidettiin Jyväskylässä

Lauantaina 5.4.2014 klo 8 - 17
Paikka: Sokos-hotelli Alexandra,Hannikaisenkatu 35, Jyväskylä

Kokous sujui hienosti ja yhdistuksemme sai uusia jäseniä hallitukseen. Tiedot päivittyvät nettisivuille piakkoin.

Professori, psykiatrian erikoislääkäri, psykoterapeutti Sari Lindeman piti koulutuksen psyyke ja sooma. Kiinnostavaa ja innostavaa luentoa kuunteli reilut 50 jäsentä.

Yhdistyksen järjestämä syystapaaminen ja koulutustilaisuus pidettiin Oulussa

5.10.2013 klo 9:00 – 16:00

Paikka: Hotelli Cumulus,
Kajaaninkatu 17, 90100 Oulu
puh. (08) 882 7111
Luennot: Lapsettomuus, sen syitä sekä sen hoito lääkärin ja HRH:n näkökulmista
Hinta: Koulutusmaksu 60 € / osallistuja
(Yhdistys maksaa ruokailut ja tilavuokran.)

Paikalla oli 58 mestaria. Alkuun hallitus toi terveisensa yhdistysväelle ja pidettiin keskustelutilaisuus alueittain. Keskustelun tuloksia käydään läpi seuraavassa kokouksessa keväällä Jyväskylässä. Palaute jäsenistöltä oli hyvää.

Koulutuksen aiheena oli lapsettomuus. Ensimmäisen luennon piti Katariina Niemelä ja toisen Sirpa Mäkelä. Molemmat luennot olivat mielenkiintoisia. Kiitos luennoitsijoille.

Vuosikokous ja koulutuspäivä pidettiin Kuopiossa lauantaina 31.3.2012

Kouluttajin oli Tarja ja Juha Lahti. Koulutuksen aiheena oli umpieriterauhaskarttojen vaikutus hermokanaviin. Hermoratahieronnan teemavuosi jatkuu ja jäsenistö on innokkaasti osallistumassa erilaisiin tapahtumiin tuoden hermoratahierontaa esille. Tapahtumista ilmoitamme jatkossa tarkemmin nettisivuilla. Vuosikokouksessa päätettiin että vuosi 2012 on hermoratahieronnan teemavuosi. Yhdistyksen jäsenet järjestävä talkoohengessä näytehierontapäiviä ympäri Suomea. Yhdistyksen hallitus valmistelee yhteistä aineistoa teemapäivien järjestämiseen. Lisätetoa teemapäivistä saat yhdistyksen hallitukselta.

Syystapaaminen ja täydennyskoulutus la 1.10.2011 Helsingissä Hotelli Arthurissa

Keskustelimme teemavuonna järjestettävistä tapahtumista. Kouluttajana oli Hilkka Kaunisesi ja Sinikka Haaranen. Koulutuksen aiheena oli peruspaikkojen vaikutus hermokanaviin ja ravitsemukseen. Käsittelimme perushoitopaikat kädestä eteenpäin.

Vuosikokouksessa päätettiin että vuosi 2012 on hermoratahieronnan teemavuosi. Yhdistyksen jäsenet järjestävät talkoohengessä näytehierontapäiviä ympäri Suomea. Yhdistyksen hallitus valmistelee yhteistä aineistoa teemapäivien järjestämiseen. Lisätetoa teemapäivistä saat yhdistyksen hallitukselta.

Vuosikokous ja täydennyskoulutuspäivä 9.4.2011 Jyväskylässä hotelli Alban kokoustiloissa

Luentoaiheena oli Sirpa Mäkelä/ Hermoratahieronnan peruspaikat ja niihin liittyvä täydentävä tieto mm. ravitsemuksesta.

Syyskokous- ja täydennyskoulutuspäivä 9.10.2010 Jyväskylässä hotelli Alban kokoustiloissa

Päivän aikana pidettiin yhdistyksen kokous sekä Tarja Lahden koulutus nikamakarttojen vaikutuksesta hermokanaviin ja Juha Lahden koulutus nikamakarttojen vaikutuksesta hermokanaviin sekä niihin liittyvät vaivat ja ravinteet.

Vuosikokous ja Täydennyskoulutuspäivä 10.4.2010

Yhdistyksemme vuosikokous 2010 pidettiin Tampereella, Holiday club Tampereen kylpylän hienoissa kokoustiloissa. Läsnä oli 46 mestaria ja maakunnallisen esittelykierroksen jälkeen tunnemme toisemme nyt paljon paremmin kuin ennen. Ruoka- ja kahvitauoilla käytiin jo vilkasta keskustelua uusien tuttujen kanssa!

Täydennyskoulutus antoi taas kaivattua syventävää tietoa ja tyytyväisiä kommentteja kuultiinkin tiiviin koulutusjakson jälkeen. Luentoaiheet olivat: Hilkka Kaunisvesi: Sydän-maksakarttojen vaikutukset hermokanaviin ja ravitsemukseen sekä Sinikka Haaranen: Itsehierontapaikat ja hierojan omahoito.